45. 1979 1980 A Esk 103 Verkbat Esk excerc Owi Kuijpers. Album John Emmen scaled 1

Aanmelden Reünie tot uiterlijk 31 december 2021

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u aan dat u deel wilt nemen aan de reünie op 28 mei 2022. 

Wij vragen u om zelf de betaling te doen via uw eigen bank. Doe dit na het inschrijven via dit formulier. Wij hebben helaas geen IDeal of andere betaalmogelijkheden op deze site.

Wilt u de betaling ad €25,- per persoon uiterlijk 31 december 2021 overmaken op rekeningnummer NL80RABO0148515800 ten name van Penm. Vereniging Huzaren van Boreel. Vermeld bij de omschrijving: Reünie 103 Verkbat

Velden met een * zijn verplichte invulvelden.

* Veteraan? 

Heb je je opgegeven als veteraan? Dan is het belangrijk dat je ook ingeschreven staat bij het Nederlands Veteranen Instituut (VI). Vanuit het VI ontvangen wij een bijdrage in de kosten voor veteranen die deelnemen aan de reünie. Deze bijdrage kunnen we goed gebruiken om er een mooie reünie van te maken.

Wel veteraan, maar nog niet aangemeld bij het VI? Meld je dan aan via Aanvraagformulier Veteranenpas – Nederlands Veteraneninstituut (nlveteraneninstituut.nl)

Het Veteranen Instituut is de organisatie voor erkenning, waardering, zorg en onderzoek voor veteranen met één loket waar zij terechtkunnen met al hun vragen. 

Covid

Het kan zijn dat door COVID 19 (Corona) gerelateerde omstandigheden, de reünie plaats zal vinden op een andere datum en of tijdstip. Je blijft hiervoor automatisch ingeschreven staan. Mocht de reünie onverlet in het geheel niet door kunnen gaan, dan ontvangen allen die zich hebben ingeschreven hun inschrijfgeld retour minus de reeds gemaakte kosten per deelnemer

Indien de persoonlijke omstandigheden van de deelnemer of zijn partner dusdanig veranderd zijn dat deelname aan de reünie niet mogelijk is, dan kan verzocht worden het inschrijfgeld te storneren.